Fiesta! Parrrty! Feest! 🥳😍 Utrecht bestaat dit jaar 900 jaar. Reden voor een feestje, en wij vieren mee! Op 16 oktober tijdens de Maliebaanloop.

De mooiste loop van Utrecht wordt namelijk voor de 37 keer gehouden. Wil jij onderdeel van deze bijzondere historie zijn? Schrijf je dan vandaag in via: 

Direct inschrijven

Speciaal voor het feestje 900 jaar Utrecht is onze kidsrun 900m lang 😉. En je ziet de one-and-only NIJN-HUNDRED langs het parcours. En aan de finish krijgen de kids een unieke Utrecht 900 Maliebaanloop medaille, de eerste schets is binnen 👀:

Vier jij het feestje mee?

Je kunt natuurlijk gewoon meelopen. Maar ook supporters zijn meer dan welkom! En het leuke: samen versieren we het parcours van de Maliebaanloop. Woon jij in Utrecht? Dan kun je deze vlag gratis afhalen bij de Utrecht Winkel. Dit in verband met het 900-jarige bestaan van de Domstad 🥰

Dus kleur jouw straat met de speciale Utrecht 900 vlag. Heb je geen vlaggenstok? Laat je fantasie erop los en hang de vlag aan je balkon, voor het raam of doe hem om.

Je kunt je gratis vlag ophalen bij de Utrecht winkel – VVV op Domplein 9. De winkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Doe mee, versier je straat en/of de Maliebaan!