Deelnemersinformatie

Startbewijs

Ook dit jaar kun je je startnummer ophalen bij Runnersworld Utrecht, bij stadion Galgenwaard (Herculesplein 245-247 ). Dit kan alleen als je een mail ontvangen hebt met daarin je startnummer. Het ophalen van je startbewijs bij Runnersworld Utrecht is mogelijk vanaf donderdag 13 oktober 12:00. Bij je startnummer zitten geen speldjes, neem die dus zelf mee!

Kleedgelegenheid en tassenafgifte

De tent voor kleedgelegenheid bevindt zich op de maliebaan langs de start. Let op: er zijn geen kluisjes om waardevolle spullen in te bewaren. U kunt uw tas (onbewaakt) in de tent achterlaten. Indien u gebruik wilt maken van de kleedgelegenheid hoeft u dit niet aan te geven op het inschrijfformulier. Kleedgelegenheid is gratis voor alle deelnemers. Er zijn toiletten aanwezig bij de start.

Verzorging

Onderweg en aan het einde zijn er verzorgingsposten met water en andere dranken zijn ingericht. Langs het parcours staan EHBO-ers die de deelnemers in geval van problemen kunnen helpen. 

Tijdswaarneming

Voor alle onderdelen wordt gebruik gemaakt van het elektronisch tijdregistratie-systeem van Racetimer. Deelnemers ontvangen startnummers met een ingebouwde (wegwerp)chip. Deze chip is bij de prijs inbegrepen. Het startnummer dient correct bevestigd te worden.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van de jeugdgroepen vinden steeds direct na de finish van elke leeftijdsgroep plaats. Van elke leeftijdsgroep worden de drie snelste lopers gehuldigd. Daarnaast krijgt elke deelnemer aan de 900m jeugdloop een leuke herinnering!

Na de finish van de prestatieloop ontvangt elke deelnemer van de 6 of 10KM – indien bij de inschrijving hiervoor gekozen is – een medaille. Aan je startnummer is te zien of jij deze keuze gemaakt hebt. Gezien het recreatieve karakter van dit onderdeel zal er geen prijsuitreiking zijn!

Bij deelname aan de teamloop is de medaille inbegrepen. Deze worden direct na de finish uitgedeeld. Het snelste team wordt door de organisatie van de Maliebaanloop natuurlijk in het zonnetje gezet.

De 10km Wedstrijdloop en de MaliebaanMijl worden beiden afgesloten met een officiële prijsuitreiking voor de snelste lopers.

Voor de 10KM Runnersworld Wedstrijdloop worden er prijzen uitgereikt aan de snelste drie lopers, per leeftijdscategorie, mannen en vrouwen apart. De leeftijdscategorieën zijn als volgt:
<35
35-45
45-55
55+

Voor de Mijl is er 1 leeftijdscategorie. De snelste drie lopers ontvangen een prijs, mannen en vrouwen apart.

Algemene Voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden voor deelname aan de Maliebaanloop.

Plattegrond

Wil je weten waar je moet zijn om je startbewijs op te halen? Waar de warming-up voor de jeugdloop plaatsvindt? De massagetafel staat? Of waar je gewoon een lekker bakkie koffie kunt halen? Hieronder vind je de plattegrond van het start- en finishgebied van de Maliebaanloop!