Teamloop

Let op: Onderstaande informatie gaat nog over de Maliebaanloop van 2022. In de loop van 2024 wordt deze site bijgewerkt en vind je hier de informatie over de Maliebaanloop van 2024. 

Wil je een sportieve uitdaging aangaan samen met collega‘s, vrienden of clubgenoten? Doe dan mee aan de Maliebaan teamloop op 16 oktober 2022! Je loopt met 4 tot 6 teamgenoten samen, ieder dezelfde afstand, 6 of 10 kilometer. De tijd van de snelste 4 teamgenoten wordt bij elkaar opgeteld tot een totaaltijd. Die wordt opgenomen in het teamklassement, waarin je tegen andere teams strijdt om de eerste plaats! Ook de individuele tijden zijn terug te vinden op de uitslagenpagina.

We hopen jou op 16 oktober te zien en wensen jou en je collega’s veel sportief plezier bij de voorbereidingen!

Let op: bij de inschrijving van de teamloop geeft de team-captain zich op. Deze betaalt de som die het team verschuldigd is. Hij/zij kan de overige teamleden dan meteen toevoegen. Bij eventuele wijzigingen kan er contact opgenomen worden met de organisatie.

Starttijden

Bekijk hier de starttijd van de Teamloop. De Teamloop start tegelijk met de Prestatieloop. Alle leden van het team starten op dezelfde tijd (geen wissels).

Parcours

De start wordt iets verplaatst, deze komt ter hoogte van onze sponsor Solid Professionals te liggen. Dat betekent: meer Maliebaan, meer plezier. Je loopt van de start (op de parallelweg) richting Lepelenburg. En als je dan langs het finishpunt komt (dan heb je 1.384 m gehad), dan hoef je nog maar 4 volle rondes van 2.154 m voor de 10 km.

De atleten die de ‘bijna’ 6 km doen, hoeven wat minder rondjes natuurlijk. Als zij voor het eerst langs het finishpunt komen, hoeven zij nog maar 2 volle rondes.

Het parcours van de Teamloop is identiek aan die van de Prestatieloop.