16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee

Solid Professionals nieuwe hoofdsponsor van Maliebaanloop

PERSBERICHT MALIEBAANLOOP | 16 MEI 2019 UTRECHT

Solid Professionals is de nieuwe hoofdsponsor van de 35e Maliebaanloop.

Bij Solid Professionals, zelf gevestigd aan de Maliebaan, staat vitaliteit hoog in het vaandel. Uitdagen en uitgedaagd worden is een belangrijke kernwaarde van Solid Professionals. Al meerdere jaren lopen de medewerkers met veel plezier en enthousiasme mee over het parcours van de mooiste straat van Utrecht. Het parcours ligt letterlijk aan de voeten van Solid Professionals. Dit samen maakt hen de perfecte partner voor de Maliebaanloop. Vol trots presenteren wij onze nieuwe naam: SOLID PROFESSIONALS MALIEBAANLOOP.

Solid Professionals Maliebaanloop

De 35e editie van de Solid Professionals Maliebaanloop vindt plaats op zondag 20 oktober 2019. Je kunt als deelnemer kiezen tussen de 6 km en de 10 km. Nieuw dit jaar is de IVVO Dubbel waarbij je beide afstanden achter elkaar loopt (met een kleine pauze na de 6 km). En uiteraard is er dit jaar ook weer de gezellige 1 km kidsrun, voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Inschrijven kan vanaf nu via maliebaanloop.nl.

foto solid professionasl en av phoenix
v.l.n.r.: Eveline van Tuinen (A.V. Phoenix), Wim Meijer (Solid Professionals), Roelof Goodijk (Maliebaanloop)

A.V. Phoenix

De Maliebaan is een prachtig stadsparcours met rijke historische waarde. De Maliebaanloop wordt van oudsher georganiseerd door atletiekvereniging Phoenix en is er voor iedereen: jong, oud, snel, iets minder snel, samen of alleen. A.V. Phoenix is een brede vereniging die vanuit een enthousiaste en gezellige sfeer iedere atleet de voorwaarden wil bieden om op zijn of haar niveau aan atletiek te doen. Speciaal als voorbereiding op de Maliebaanloop is er een aanbieding om 4x gratis mee te trainen, zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt. Meer informatie vind je natuurlijk op avphoenix.nl.

De Maliebaanloop is een van de leukste, door vrijwilligers georganiseerde, lopen van Nederland. Onze vrijwilligers dagen zichzelf ieder jaar weer uit de Maliebaanloop beter, leuker, en succesvoller te maken. Met Solid Professionals heeft A.V. Phoenix een prachtige partner voor dit evenement gevonden. De energie en het ondernemerschap van Solid Professionals en het vertrouwen dat zij onze vrijwilligers geven, zorgen ervoor dat we hier weer een prachtig evenement van maken.

Eveline van Tuinen, voorzitter A.V. Phoenix

Over Solid Professionals

Solid Professionals helpt organisaties met hoogwaardige en gespecialiseerde kennis en capaciteit gericht op vraagstukken binnen de Finance, Risk en het Actuariaat. Van alle manieren van samenwerken vindt Solid Professionals EERLIJK het allerleukst. Samenwerken op basis van vertrouwen, met een focus op duurzame resultaten.

We dagen uit en worden graag uitgedaagd om zo klanten en (potentiële) medewerkers een stap vooruit te helpen. Dáár worden ze oprecht blij van. En wij ook.

Wim Meijer, partner Solid Professionals
solid professionals maliebaanloop av phoenix teamfoto

Goede Doel

Uiteraard kan er ook dit jaar weer een goed doel ondersteund worden; Stichting Met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen dankzij jouw bijdrage weer genieten.

Lees ook:

About the author

De Maliebaanloop is de grootste en snelste hardloopwedstrijd van de stad Utrecht die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Ren mee voor een PR!