16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee

Zeg ook JA tegen glasvezel in Zeist!

E-Fiber, sponsor van onze prestatieloop, is een netwerkbeheerder en gespecialiseerd in de aanleg van glasvezelnetwerken. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied.

Zeg ook JA tegen glasvezel in Zeist via E-Fiber

Glasvezel, JA!

De komende maanden voert E-Fiber campagne in de gemeente Zeist om te kijken of er voldoende interesse is onder de inwoners voor glasvezel. Als 30% van de gemeente Zeist ‘ja’ zegt tegen glasvezel zorgt E-Fiber gratis voor het glasvezelnetwerk. Je stem telt mee op het moment dat je een abonnement afsluit bij een van onze providers.

Woon je in Zeist en wil jij ook verbonden blijven met jouw wereld door supersnel en betrouwbaar internet? Zeg dan JA tegen glasvezel en kies voor een glasvezelabonnement bij een van de aangesloten providers.

Count me internet

Wil je meer weten? Kom dan naar één van de informatieavonden in Zeist op 8, 10 of 17 oktober. Meer informatie over E-Fiber of deze avonden kun je terug vinden op e-fiber.nl/zeist.

Waarom nog wachten? Op naar E-Fiber! Samen gaan we voor glasvezel.

wat is glasvezel-e-fiber-maliebaanloop

About the author

De Maliebaanloop is de grootste en snelste hardloopwedstrijd van de stad Utrecht die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Ren mee voor een PR!