Solid Professionals is dit jaar opnieuw sponsor van de Maliebaanloop! Dit jaar sponsort Solid de 10km Prestatie- en Teamloop!

Bij Solid Professionals, zelf gevestigd aan de Maliebaan, staat vitaliteit hoog in het vaandel. Uitdagen en uitgedaagd worden is een belangrijke kernwaarde van Solid Professionals. Al meerdere jaren lopen de medewerkers met veel plezier en enthousiasme mee over het parcours van de mooiste straat van Utrecht. Het parcours ligt letterlijk aan de voeten van Solid Professionals. Dit samen maakt hen de perfecte partner voor de Maliebaanloop.

Over Solid Professionals

Solid Professionals helpt organisaties met hoogwaardige en gespecialiseerde kennis en capaciteit gericht op vraagstukken binnen de Finance, Risk en het Actuariaat. Van alle manieren van samenwerken vindt Solid Professionals EERLIJK het allerleukst. Samenwerken op basis van vertrouwen, met een focus op duurzame resultaten.

We dagen uit en worden graag uitgedaagd om zo klanten en (potentiële) medewerkers een stap vooruit te helpen. Dáár worden ze oprecht blij van. En wij ook.

Wim Meijer, partner Solid Professionals
foto solid professionasl en av phoenix
v.l.n.r.: Eveline van Tuinen (A.V. Phoenix), Wim Meijer (Solid Professionals), Roelof Goodijk (Maliebaanloop)