16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee

Solid Professionals nieuwe hoofdsponsor van Maliebaanloop

Vanaf dit jaar heeft de Maliebaanloop een nieuwe hoofdsponsor: Solid Professionals.

Bij Solid Professionals, zelf gevestigd aan de Maliebaan, staat vitaliteit hoog in het vaandel. Uitdagen en uitgedaagd worden is een van de belangrijkste kernwaarden. Al meerdere jaren lopen medewerkes met veel plezier en enthousiasme mee door de mooiste straat van Utrecht. Genoeg redenen om Solid Professionals en de Maliebaanloop aan elkaar te verbinden!

solid professionals sponsor maliebaanloop

Over Solid Professionals

“Van alle manieren van samenwerken vinden wij EERLIJK het allerleukst. Samenwerken op basis van vertrouwen, met een focus op duurzame resultaten. We dagen uit en worden graag uitgedaagd om zo klanten en (potentiële) medewerkers een stap vooruit te helpen. Dáár worden ze oprecht blij van. En wij ook,” aldus Solid Professionals.

Solid Professionals helpt organisaties met hoogwaardige en gespecialiseerde kennis en capaciteit gericht op vraagstukken binnen de Finance, Risk en het Actuariaat. Dit gaat via een combinatie van advies en interimdienstverlening. Opdrachtgevers bevinden zich vooral binnen de financiële sector. Daarnaast worden goed opgeleide en gedreven jonge HBO- en WO-professionals op maat getraind, opgeleid en gecoacht door diverse Talentmanagers in het Young Professionals Programma. Zij gaan direct bij de klant aan de slag en treden na afronding van het programma daar in dienst.

Benieuwd naar wat Solid Professionals voor jou kan doen? Klik hier.

About the author

De Maliebaanloop is de grootste en snelste hardloopwedstrijd van de stad Utrecht die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Ren mee voor een PR!