Solid Professionals in lijst Best Workplace 2019

Onze hoofdsponsor Solid Professionals is een ‘great place to work’!

Solid Professionals heeft afgelopen maart voor de tweede keer op rij een plekje weten te bemachtigen in de top 10 van Best Workplaces 2019. En daar zijn ze natuurlijk ontzettend trots op!

Solid Professionals: a Great Place To Work

solid professionals maliebaanloop great place to work

De lijst van Best Workplaces is samengesteld op basis van het onderzoek van Great Place to Work (GPTW) Nederland. In dit onderzoek wordt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties gemeten. De hoogst scorende organisaties worden erkend met de titel Best Workplace 2019. En dat maakt Solid Professionals een uitermate geschikte partner voor de Maliebaanloop.

Solid Professional Marcel van Wersch:

We zijn ongelooflijk trots op dit resultaat. Nadat we vorig jaar voor het eerst deelnamen, hebben we in gesprek met alle collega’s verdere verbeteringen aangebracht in ons streven een thuisbasis te zijn voor iedereen. Een plek waar we oog hebben voor elkaar én maximaal presteren om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit resultaat van GPTW is een beloning voor iedereen die bij ons werkt én motiveert ons om het volgend jaar weer een beetje beter te doen. De eerste ideeën daarvoor, worden nu alweer uitgewerkt.

Bron: solidprofessionals.nl

Lees ook:

About the author

De Maliebaanloop is de grootste en snelste hardloopwedstrijd van de stad Utrecht die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Ren mee voor een PR!