16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee

Sponsor Jeugdloop | Molenbeek Makelaars stelt zich voor

“Iedereen bij ons op kantoor heeft zijn eigen passie. Deze gezamenlijke kennis, passie en het sterke netwerk benutten wij optimaal, waardoor wij meer voor ú kunnen betekenen. Onze ambitie is om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio Utrecht.

Wij zijn een full servicekantoor met woningmakelaars, taxateurs, bedrijfsmakelaars, bellegingsmakelaars en consultants actief in de provincie Utrecht en Het Gooi.

Molenbeek Makelaars

Het gevoel moet goed zijn, maar ook de rekensom moet kloppen. De huur, aankoop, verhuur of verkoop vergt een multidisciplinaire aanpak. We adviseren u altijd met een blik op de toekomst. Onze makelaars, adviseurs en taxateurs behalen samen met u het beste resultaat.

Molenbeek Makelaars is een regionaal kantoor met een landelijke dekking en werkt samen met andere Dynamis kantoren op het gebied van research, kennisuitwisseling en marketing.

Kortom, Molenbeek Makelaars biedt jou:

  • Creatief en een frisse aanpak
  • Groot netwerk: particulier, zakelijk en beleggers>
  • Kennispartner voor diverse soorten vastgoed
Kantoor Utrecht Molenbeek Makelaars

Meer Molenbeek: molenbeek.nl

About the author

De Maliebaanloop is de grootste en snelste hardloopwedstrijd van de stad Utrecht die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Ren mee voor een PR!