16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee

Maliebaanloop overhandigt cheque aan Stichting Met je hart

Zó. Dat hebben jullie weer goed gedaan. Het weer was perfect. Er werd hard gelopen, er werden wereldrecords gebroken en vooral: veel gelachen.

Tijdens de inschrijving konden deelnemers aan de 35e Solid Professionals Maliebaanloop geld inzamelen voor Stichting Met je hart. En ook tijdens de loop werden de collectebussen nog gevuld.

Voor meer dan 200 eenzame ouderen in Utrecht organiseert Stichting Met je Hart waardevolle ontmoetingen en activiteiten. Zo ontmoeten ouderen nieuwe mensen, sluiten ze nieuwe vriendschappen en genieten ze van mooie momenten. Samen zijn maakt het leven weer fijner en rijker. En gister stonden er ouderen langs het parcours om jou aan te moedigen en de kinderen een medaille te geven.

Onze cheerleaders:

Goede Doel Maliebaanloop: Stichting Met je hart

En dankzij jullie deelnemers, het publiek en alle vrijwilligers kan Stichting Met je hart ook dit jaar weer flink wat ontmoetingen en activiteiten voor de Utrechtse ouderen organiseren. Wij zijn trots om daaraan bij te mogen. In totaal hebben jullie bijna € 900 opgehaald.

Hier hebben we samen afgerekend met eenzaamheid. En dat blijven we doen. Hartelijk dank voor jullie bijdragen, namens Stichting Met je hart, de Utrechtse ouderen en de gehele Maliebaanloop Commissie.

Goede Doel Maliebaanloop: Stichting Met je hart

About the author

De Maliebaanloop is de grootste en snelste hardloopwedstrijd van de stad Utrecht die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Ren mee voor een PR!