16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee16 oktober maliebaanloop 2022 Utrecht 900 Wij doen mee

Maliebaanloop overhandigt cheque aan Stichting Met je hart

Zó. Dat hebben jullie weer goed gedaan. Het weer was perfect – koel genoeg voor mooie tijden. En genoeg publiek om elk rondje vooruit geschreeuwd te worden naar dat gewenste PR.

Tijdens de inschrijving konden deelnemers aan de 36e Solid Professionals Maliebaanloop geld inzamelen voor Stichting Met je hart. En ook tijdens de loop werden de collectebussen nog gevuld.

Voor meer dan 200 eenzame ouderen in Utrecht organiseert Stichting Met je Hart waardevolle ontmoetingen en activiteiten. Zo ontmoeten ouderen nieuwe mensen, sluiten ze nieuwe vriendschappen en genieten ze van mooie momenten. Samen zijn maakt het leven weer fijner en rijker. En gister stonden er ouderen langs het parcours om jou aan te moedigen en de kinderen een medaille te geven.

Dit jaar hebben jullie meer dan 600 EUR opgehaald, waar weer mooie activiteiten van georganiseerd kunnen worden. Hartelijk dank namens Stichting Met je hart.

About the author

De Maliebaanloop is de grootste en snelste hardloopwedstrijd van de stad Utrecht die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Ren mee voor een PR!