Inschrijving Maliebaanloop geopend

Hoera! Dit jaar eindelijk weer een mooie Maliebaanloop. En je kunt je nu al inschrijven!

Wijzigingen t.o.v. de laatste editie

Dit jaar zijn een aantal zaken anders. Dit i.v.m. coronamaatregelen en werkzaamheden rondom de Maliebaan.

Daarom dit jaar een ander snel parcours met extra veel Maliebaan. De route voor de 10 km gaat nu maar liefst 4x over de Maliebaan plus een rondje Lepelenburg, voor de 6 km is dat 2,5 keer (meer info).

De reden hierachter is omdat de rotonde bij de singel zodanig gewijzigd is, dat daar niet meer rechtdoor gelopen kan worden. Maar dit is niet voor niets de Maliebaanloop, het wordt dus extra genieten van #UtrechtsMooiste parcours.

Goed om te weten dat alle genoemde tijden onder voorbehoud zijn. Bij de kinderen verwachten wij op dit moment geen wijzigingen, maar bij de recreantenloop/prestatieloop zou het zomaar kunnen dat het aantal dat tegelijk mag starten door coronamaatregelen beperkt moet worden – en we dus in flights moeten werken. Wij hopen uiteraard dat dit niet nodig zal zijn, maar behouden ons het recht voor om naar gelang de wettelijke maatregelen tijden en groepsgrootte aan te passen. Dit zal dan ook impact hebben op de starttijd van de wedstrijdloop.

parcours maliebaanloop

We vinden het fijn jullie weer gezond & snel – op 17 oktober – te mogen verwelkomen op #UtrechtsMooiste.

About the author

De Maliebaanloop is de grootste en snelste hardloopwedstrijd van de stad Utrecht die atletiekvereniging Phoenix organiseert. Ren mee voor een PR!