Accountor Maliebaanloop

MALIEBAANLOOP ZONDAG 21 OKTOBER 2018

© 2017 A.V. Phoenix Maliebaanloop | Beeld: Michel Rey Contact
Hieronder vind je een overzicht van het laatste nieuws rondom de Maliebaanloop, zodat je altijd op de hoogte bent.

Stacks Image 255

3 juni 2018

Accountor: jouw financieel dienstverlener

Accountor is de grootste zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in financieel management en HR-services in Noord-Europa. En dat is belangrijk, want Accountor wil zo dicht mogelijk bij de klanten zijn om in hun toekomst te kunnen investeren. Met vestigingen in zeven landen, in totaal meer dan tweeduizend betrokken medewerkers en met behulp van de modernste middelen wil Acountor betere resultaten voor jou. Ook tijdens de Maliebaanloop…

Meer weten: accountor.nl


Stacks Image 249

2 juni 2018

Heb jij onze nieuwsbrief al gelezen?

Onze allereerste nieuwsbrief van 2018 is vanmorgen verstuurd! Heb jij 'm niet ontvangen? Bekijk de volledige nieuwsbrief ➡️ hier

Oh ja, en je kunt je dus NU inschrijven. Slechts €10 (voor volwassenen, jeugd € 6). En omdat je er zo supersnel bij bent, krijg je van ons de 🏅 gratis (aanbod geldig tot 1 juli 2018). Dus hop hop naar de nieuwsbrief 🗞 of maliebaanloop.nl 🔥


Stacks Image 247

1 juni 2018

Inschrijving 34e Accountor Maliebaanloop geopend

21 oktober is het eindelijk zo ver. Alweer de 34e Maliebaanloop vindt plaats in Utrecht. Voor slechts 10 euro trotseer jij met vele andere Utrechters dit snelle parcours. Zon gegarandeerd. En PR's ook. Tot dan 🏃🏼‍♀️

Direct inschrijven, klik hier ✍️


Stacks Image 237

31 mei 2018

Nieuwe sponsor Jeugdloop | Molenbeek Makelaars stelt zich voor 🏘

"Iedereen bij ons op kantoor heeft zijn eigen passie. Wij zijn een full service kantoor met bedrijfsmakelaars, beleggingsmakelaars, taxateurs, consultants en woningmakelaars. Deze gezamenlijke kennis, passie en het sterke netwerk benutten we optimaal, waardoor we meer voor u kunnen betekenen."

Molenbeek Makelaars is een regionaal kantoor met een landelijke dekking en werkt samen met andere Dynamis kantoren op het gebied van research, kennisuitwisseling en marketing. "Onze makelaars wonen, werken en leven in Utrecht en omgeving. We adviseren u altijd met een blik op de toekomst. Wij zijn een kennispartner, weten wat er gebeurt in de omgeving en anticiperen op de ontwikkelingen."

Kortom, Molenbeek Makelaars biedt jou:

 • Groot netwerk: particulier, zakelijk en beleggers
 • Creatief en een frisse aanpak
 • Kennispartner voor diverse soorten vastgoed

Meer lezen over Molenbeek Makelaars, klik hier.


Stacks Image 243

25 mei 2018

Maliebaanloop gaat lokaal! Dit jaar halen we samen geld op voor Stichting Move Utrecht

Maliebaanloop gaat lokaal! Dit jaar halen we samen geld op voor Stichting Move Utrecht Move koppelt kinderen die minder voorsprong hebben dan hun leeftijdsgenoten aan studenten. Door hen samen in actie te laten komen voor hun omgeving merken deze kinderen wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben. In een kortlopend project leren ze elkaars leefwereld kennen en bedenken de kinderen hoe ze hun eigen buurt kunnen verbeteren. Studenten helpen deze plannen te realiseren en geven zo samen met de kinderen hun buurt een boost. Op deze manier laat Move hen ontdekken dat zij de wereld kunnen veranderen. Een aantal voorbeelden:

In Utrecht heeft Move sinds 2009 al ruim 120 projecten uitgevoerd met kinderen uit verschillende wijken. Er worden prachtige plannen gemaakt om de wijk te verbeteren, mooier te maken of te vernieuwen. Zo vonden kinderen in Kanaleneiland het jammer om te horen dat er veel eenzame ouderen in de wijk wonen, daarom hebben deze kinderen zelf een spelletjesmiddag georganiseerd waarbij de kinderen en ouderen elkaar beter konden leren kennen. Move stimuleert deze initiatieven.

In Zuilen vonden kinderen dat hun wijk erg grauw was en samen met Move werd een plan bedacht om de omgeving op te vrolijken door mooie bloemen te planten. Samen met studenten en met hulp van vrijwilligers van de moestuin werden vrolijke winterviooltjes geplant.

Kinderen in Overvecht zagen dat er veel mensen een ongezonde leefstijl hebben en kampen met overgewicht. De kinderen wilden de bewoners meer leren over gezond eten door een fruit-en smoothiefestival te organiseren, en ook de kans bieden om samen sportieve spelletjes te spelen om zo meer te bewegen.

Door jullie donatie/deelname aan de Maliebaanloop kunnen we in Utrecht in de komende jaren meer van deze betekenisvolle Move-projecten realiseren. Zo maken de kinderen en de studenten samen de stad een stukje mooier. Daar lopen wij graag voor hard!

Meer lezen over Stichting Move, klik hier.

7 januari 2018

21 OKTOBER 2018: 34e MALIEBAANLOOP

Voor in de agenda: zondag 21 oktober start alweer de 34e Maliebaanloop. Jij rent toch ook (weer) mee? De inschrijving start vanaf 1 juni 2018. We hebben er nu al zin in!


27 oktober 2017

Say cheeeese! Fotogeniek de Maliebaanloop over

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer vele foto's gemaakt tijdens Maliebaanloop door A.V. Phoenix huisfotograaf Michel Reij. Benieuwd hoe jij erop staat? Klik hier.


27 oktober 2017

Facts & figures Maliebaanloop 2017

Dit jaar verschenen er bijna 2.000 deelnemers aan de stad. 59% man, 41% vrouw. De leeftijdsgroep die het best vertegenwoordigd was, waren de kids tussen de 5 en 9 jaar. De jongste deelnemer was 4 jaar jong, en de oudste: 79. Van de deelnemers waren er 2 jarig op 15 oktober, van harte 🎉

We hadden lopers uit bijna elke provincie. Alleen Friesland en Zeeland bleven achter. Wie weet in 2018 😉


Stacks Image 199

26 oktober 2017

Rode Kruis Studentendesk haalt ruim €1.135 op bij Maliebaanloop 🎉

Dankzij de donaties van de lopers en bezoekers is maar liefst €1,135.61 hebben opgehaald. Iedereen die geholpen heeft, ontzettend bedankt! Bekijk het bericht van de Studentendesk.


16 oktober 2017

Michel Bruins prolongeert tijdens 6e Ecommercerun

Zondag vond alweer de 6e Ecommercerun plaats. Wederom volgden zo’n tachtig deelnemers de voorbereiding en warming-up bij Centraal Museum Utrecht, om vervolgens mee te lopen tijdens de Maliebaanloop Bedrijven- & Prestatieloop. Michel Bruins wist, net als afgelopen jaar, de snelste tijd neer te zetten op de 10 kilometer. Lees verder.


15 oktober 2017

Uitslagen 33ste Maliebaanloop

Zondag 15 oktober werd de 33ste Maliebaanloop in Utrecht gehouden. De uitslagen en foto's kunnen jullie hier terugkijken (en lezen). Kalid Amin won de 10km loop in 32:05 en bij de vrouwen wist Josien Scheepens de loop met 36:18 op haar naam te schrijven.


14 oktober 2017

Het wordt warm! Drink vandaag en morgen voldoende vocht

🔥Tijd voor de Accountor Maliebaanloop 2017. Het belooft een prachtige dag te worden. Vergeet vandaag (ja, zaterdag 😉) dus niet voldoende te drinken. Een goed begin is het halve werk. Wij zorgen dat er morgen langs de kant voldoende waterposten zijn. En dat deze jongen gevuld bij de finish op je wacht.

Heb je je nog niet ingeschreven? Vanaf 09.45 is onze inschrijfkraam geopend! En de koffie staat dan klaar 😋 ⬇️

Stacks Image 189
Stacks Image 187


11 oktober 2017

Startnummers t/m zaterdag op te halen bij Run2Day 💪

🔥Zondag is het zover: de Accountor Maliebaanloop 2017. Tip: vanaf nu kun je je startnummer ophalen bij de Run2Day-winkel op de Mariaplaats in Utrecht. Dit kan alleen als je een mail ontvangen hebt met daarin je startnummer. Dit is mogelijk tot zaterdag 14 oktober 16.00 uur. Heb je je deze week pas ingeschreven? Dus na maandagavond 18:00 uur? Dan ligt je nummer zaterdag klaar in de winkel.

Mocht je geen tijd hebben om je startnummer op te halen: op zondag 15 oktober bij de inschrijfkraam kun je je nummer ook gewoon ophalen.


11 oktober 2017

Kans maken op dit prachtige hardloopboek Utrecht RENT?

[actie is helaas voorbij] Dat kan via onze Facebook. Het enige wat je hoeft te doen is ons bericht te liken 👍 en je loopmaatje te taggen, dan kunnen jullie samen de leukste routes in Utrecht rennen (&uitzoeken). Direct meedoen? Klik hier. Succes 😎

Stacks Image 17210 oktober 2017

Let op je startnummer!

Belangrijk! Dit is de instructie hoe om te gaan met het nummer. De voorzijde mag je niet vouwen en niet bedekken. Des te beter dit gedaan wordt, des te beter je uitslag. Meer info over je startnummer opspelden, vind je hier. Wel even scrollen he 😎


8 oktober 2017

☀️Het weer zondag 15 oktober

Het belooft een mooie dag te worden. De maxima liggen tussen de 17 en 20 graden. Dan is zo'n gevulde bidon ⬇️ best lekker. Waar wacht je nog op: het wordt een mooie sunday runday. Schrijf je direct in!


Stacks Image 166

7 oktober 2017

🥁 Tadaaaaa

Dit is 'm dan: de bidon voor dit jaar. Deze mooie jongen staat bij de finish gevuld voor je klaar 😁.


7 oktober 2017

Startnummers vanaf nu op te halen 💪

Over ruim een week is het zover: de Accountor Maliebaanloop 2017. Tip: vanaf nu kun je je startnummer ophalen bij de Run2Day-winkel op de Mariaplaats in Utrecht. Dit kan onder vermelding van je startnummer (zaterdag 7 oktober in je mailbox) of op naam. Dit is mogelijk tot zaterdag 14 oktober 16.00 uur.

Mocht je hier geen tijd voor hebben: op zondag 15 oktober bij de inschrijfkraam kun je je nummer ook gewoon ophalen. Voor inschrijvingen na 4 oktober ligt het startbewijs vanaf donderdag 12 oktober in de Run2Day-winkel klaar.6 oktober 2017

Breng ze weer samen. Loop mee voor Serious Request ⬇️

🚨NPO 3FM en het Rode Kruis brengen in 2017 door crisis verscheurde families weer bij elkaar. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Vooral in conflictgebieden zoals in Nigeria en Congo, maar ook bij natuurrampen zoals in Nepal en de Filipijnen, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers en zussen. Door de vlucht zijn zij in één klap alles kwijtgeraakt. Telefoonnetwerken zijn kapot of overbelast, wegen zijn niet begaanbaar, ziekenhuizen overvol. De impact van vermissing is voor de jongste doelgroep het grootst: zonder eten, drinken, onderdak en scholing staan ze er helemaal alleen voor. Het zijn juist de oudere familieleden die voor kinderen van levensbelang zijn om te overleven. Ze moeten op zoek naar een manier om geld te verdienen. Het risico op uitbuiting, geweld, betaalde arbeid of prostitutie is daarbij groot. Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 helpt het Rode Kruis om deze vermiste personen op te sporen, contact te herstellen en families te herenigen.

Kerst is een tijd van samen zijn, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. De Serious Request Commissie van de Rode Kruis Studentendesk Utrecht zet in de maanden voor de Kerst diverse acties op om geld voor Serious Request 2017 in te zamelen. Dit varieert van kleine acties, zoals het ophalen van lege statiegeldflessen, tot een groot benefietfeest. Bekijk alle acties van de Commissie op: kominactie.3fm.nl.

Steun jij Serious Request ook? Blijf op onze Facebook-pagina op de hoogte van onze acties en kom langs!


Stacks Image p156_n2

3 oktober 2017

Utrecht RENT brengt je al rennend op de mooiste plekken van de stad

LEESTIP 📚Het boek ‘Utrecht RENT’ is een initiatief van Maaike Marechal, een hardloopster met oog voor de schoonheid van Utrecht en omgeving. In dit boek zijn 25 routes opgenomen die je op de mooiste plekjes van de Domstad brengen. Daarnaast staan er inspirerende hardloopverhalen in van diverse Utrechtse hardlopers. Allemaal prachtig in beeld gebracht met foto’s en duidelijke kaarten.

Kom je zondag 15 oktober gezellig kijken? Bij de kraam van het Rode Kruis Studentendesk-team kun je dit boek verkrijgen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request. Dus lees & ren verder 😉

Op vrijdag 6 oktober a.s. om 17.15 uur wordt bij Run2Day, Mariastraat 10, het eerste exemplaar door Maaike Marechal overhandigd aan de wethouder Sport Paulus Jansen. Voor meer informatie zie ook routemakers.nl of de Facebookpagina van Utrecht RENT.


29 september 2017

Programma Maliebaanloop a.s. zondag 15 oktober 2017 ⬇️


 • 10:30 1K jeugdloop 4 tot en met 6 jaar (jongens)
 • 10:40 1K jeugdloop 4 tot en met 6 jaar (meisjes)
 • 10:55 1K jeugdloop 7 jaar
 • 11:05 1K jeugdloop 8 jaar
 • 11:20 1K jeugdloop 9 jaar
 • 11:30 1K jeugdloop 10 tot en met 11 jaar
 • 11:45 1K jeugdloop 12 tot en met 13 jaar
 • 12:15 6K & 10K E-Fiber prestatieloop
 • 12:15 6K & 10K teamloop
 • 13:30 10K Run2Day wedstrijdloop (alleen voor Atletiekunieleden met wedstrijdlicentie)


26 september 2017

Update woensdagmorgen 27 september 2017 van 6.00 tot 10.00 ⬇️

🚨Op woensdagmorgen 27 september 2017 wordt onze inschrijfpagina verhuisd naar een andere webserver. Hierdoor is inschrijven vanaf 6.00 uur tot uiterlijk 10.00 uur NIET mogelijk. Klik hier om direct naar inschrijven te gaan.


25 september 2017

Omleidingen met de bus 15 oktober 2017

🚨Omdat de Maliesingel en Maliebaan tijdens de Maliebaanloop een deel van de dag afgesloten zijn, rijdt U-OV tussen 11.00 en 15.00 uur een omleiding met buslijn 8. Bezoekers aan de binnenstad dienen rekening te houden met meer reistijd vanwege de omleiding. Het Diakonessenhuis en De Hoogstraat Revalidatie blijven bereikbaar voor bezoekers met lijn 8. Voor meer reisinformatie 🚌 over de omleiding of een passend reisadvies kun je de website van U-OV op u-ov.info raadplegen. Vervallen haltes zijn: Neude, Janskerkhof, Stadsschouwburg, Maliebaan, Burgemeester Reigerstraat, Oudwij- kerdwarsstraat, Oosterstraat, Homeruslaan, Adriaen van Ostadelaan, en Oorsprongpark. Vervangende halte: noodhalte in Adriaen van Ostadelaan richting Utrecht. Hier vind je de flyer met alle overige informatie inzake omleidingen en alternatieve verkeersroutes.


25 september 2017

Informatie voor bewoners rondom de Maliebaan 15 oktober 2017

🚨De Maliebaanloop komt er weer aan. Een supergezellig loopevenement voor diverse doelgroepen. Het levert echter voor de bewoners in de directe omgeving ook enkele beperkingen op 🛑. Het parcours en een aantal aangrenzende straten zijn die dag (deels) afgesloten voor verkeer en parkeren.

De start en finish van alle onderdelen van de Maliebaanloop vinden plaats bij de rotonde aan het begin van de Maliebaan (Maliesingel). De Maliesingel en de Maliebaan ten zuiden van de Nachtegaalstraat is daarom de hele ochtend en een deel van de middag afgesloten. Vanaf 11.00 wordt ook de Maliebaan ten noorden van de Nachtegaalstraat afgesloten, gevolgd door de route door de Museumlaan, Emmalaan en het Wilhelminapark. Tijdens de prestatieloop, die start om 12.15 zullen ook korte tijd de parallelbanen aan weerszijden van de Maliebaan afgesloten zijn voor verkeer. Hier vind je een overzicht van alle omleidingen en alternatieve verkeersroutes. We doen ons best om de overlast te beperken.


24 september 2017

Voorbereidingstip voor de Maliebaanloop

Op zondag 1 oktober vindt de 67e editie van de Singelloop Utrecht plaats. De Singelloop Utrecht is de oudste stratenloop van Nederland. Maar dan kan je wel vast wennen aan de Maliebaan 😉 Meer info: singellooputrecht.nl


24 september 2017

Rode Kruis Studentendesk Utrecht geeft EHBO cursussen voor kleine kinderen tijdens Maliebaanloop

Op zondag 15 oktober is ook de Rode Kruis Studentendesk Utrecht te vinden bij de Maliebaanloop 👊 Samen zullen we geld inzamelen voor 3FM Serious Request. Met de opbrengsten van #SR17 zullen Rode Kruis-hulpverleners familieleden, die elkaar kwijt zijn door een ramp of conflict, met elkaar herenigen. Steun jij Serious Request ook? Meld je aan als hardloper (👉 maliebaanloop.nl/inschrijven 👈🏻) of kom op 15 oktober langs bij de de kraam, waar we onder andere kleine EHBO cursussen voor kinderen aanbieden! Super leuk en leerzaam! Kan je niet komen, maar wil je wel een kleine bijdrage geven ▶️ kominactie.3fm.nl/actie/maliebaanloop 🙏🙏🙏


15 september 2017

Accountor Maliebaanloop: Gezellig hardloopevenement langs Maliebaan en Wilhelminapark

Op zondag 15 oktober is de statige Maliebaan het middelpunt van de 33e Accountor Maliebaanloop; een loopevenement voor jong en oud, voor recreanten én wedstrijdlopers. Jaarlijks trekt de Maliebaanloop meer dan 2.000 hardlopers en daarmee is het één van de grotere wegwedstrijden van de stad Utrecht. Daar zijn we natuurlijk trots op. Lees het volledige persbericht hier.


12 september 2017

PR op de Maliebaan lopen?

Kan je nog wel wat loopscholing gebruiken? Of wil je graag een steuntje in de rug hebben om fit aan de start te verschijnen tijdens de Maliebaanloop? Kom dan trainen bij AV Phoenix. Je kunt vier weken gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt! avphoenix.nl/leden


11 september 2017

3FM Serious Request 2017: Breng ze weer samen

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Wij steunen 3FM Serieus Request. Jij toch ook? seriousrequest.3fm.nl


10 september 2017

Nog 5 weken te gaan! We gaan hard 👍🏻

Heb jij onze laatste #update al gelezen? 👉🏻 Klik hier 🎉

👀Voor de scherpe lezers onder ons: in deze mail had natuurlijk 2017 moeten staan 😅 Schrijf je direct in!


1 juni 2017

Inschrijving Maliebaanloop 2017 geopend

De inschrijving van de 33e Accountor Maliebaanloop 2017 is geopend. Jij doet toch ook mee? Meer info: maliebaanloop.nl/inschrijven


25 mei 2017

Nieuwe Sponsor Prestatieloop: E-Fiber

E-Fiber is gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel, waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. E-Fiber investeert daarom in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen. Snel internet voor iedereen. Meer info: e-fiber.nl


22 mei 2017

Doe mee aan de allerlaatste Berekuilloop

Zondag 11 juni is de aller-aller-allerlaatste Berekuilloop die Frits en Frank organiseren namens AV Phoenix. Na 28 jaar willen we iedereen nog een keer oproepen om allemaal te komen, zodat de opkomst de grootste ooit gaat worden. Afscheid in stijl. Jij komt toch ook? De loop start om 11.00 uur. Meer info: avphoenix.nl


14 mei 2017

Datum van inschrijving bekend

1 juni 2017 opent de inschrijving van de 33e Accountor Maliebaanloop.


20 januari 2017

Vooruitblik naar zondag 15 oktober 2017

De commissie geniet nog even van een winterslaap, maar binnenkort starten we weer met de voorbereidingen voor de 33e Maliebaanloop. Houdt deze website, Twitter of Facebookpagina in de gaten. Inschrijving start rond de zomer!Onze hoofdsponsor

Stacks Image 68
Accountor is sinds 2015 hoofdsponsor van de Maliebaanloop.

Onze subsponsoren

Stacks Image 224
Stacks Image 227
Stacks Image 231
Stacks Image 234